Over ons

Welkom op de blog van Laure en Ulrike. We zijn graag thuis bij onze katten en kippen, maar wanneer we verlof hebben gaan we graag op reis. Laure is de planner: ze zorgt altijd voor de voorbereiding en schrijft nadien de verslagen uit. Ulrike is de gids: ze neemt ter plekke de touwtjes in handen en zorgt er voor dat we elke tocht levend kunnen navertellen.

In 2010 hebben we de wandel- en trek-microbe te pakken gekregen, nadat we met een vriendengroepje een kampeerzesdaagse hebben gedaan in Jotunheimen, Noorwegen. Op enkele jaren tijd maakten we nog meerdere verre reizen, trektochten en dagwandelingen.

In 2016 kregen we er een vaste compagnon bij op onze reizen, onze dochter Alice en in 2018 kreeg Alice er een kleine zus bij, Jeanne. Ook met ons vieren blijven we niet stil zitten.  Op reis gaan met de kinderen heeft wel wat aanpassingen gevraagd maar het is zeker haalbaar en zeer verrijkend. We zoeken graag de natuur op en gaan graag met de kinderen wandelen in de bergen.

Omdat we bij de voorbereidingen van onze reizen en trektochten telkens veel hulp hebben gehad aan alle verslagen en info die we online vonden, zijn we hier ook begonnen met het bijhouden van verslagen.  Hopelijk heb je er wat aan!

Ben je op zoek naar meer inspiratie om te reizen en wandelen met je kinderen? Volg ons dan zeker op instagram, want daar delen we nog meer foto’s en verhalen!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Kelly schreef:

    Jullie hebben een fantastisch leuke blog! Ik geniet heel erg van jullie avonturen, vooral de hikes en dagwandelingen in België… precies waar ik ook zo van hou!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s