IJsland : here we come!

De rugzakken zijn gepakt en de trekmaaltijden wachten nu nog alleen maar om opgepeuzeld te worden tijdens onze vierdaagse Laugavegur-trektocht in IJsland.Na de trektocht blijven we nog even in IJsland voor een roadtrip via de ringweg.
Zoals gewoonlijk zal hier wel een verslag volgen, al kan dat nog wel even duren, gezien ik nog de verslagen van Laos en Zuid-Afrika niet eens heb uitgeschreven. Ik weet al wat te doen de komende winterdagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s